diumenge, 28 d’octubre del 2012

CERCAVILA DE LA FESTA DEL FLABIOL 2012

Aquest matí  hem sortit a fer la cercavila de la Festa del Flabiol. Oooh! Però en Quirze i la Julita no han pogut venir per la forta ventada que feia i és clar, amb les alçades que gasten no es poden arriscar a caure i pelar-se el nas. En canvi la Carboneta i un servidor, Llambrot,  hem pogut fer el trapella d'allò més... Bé no gaire jo. No he pogut ruixar bé la gent perquè el raig hauria anat massa tort i encara hauria rebut jo. Ben acompanats, sí que hi anàvem:  el cap gros del flabiolaire Quirze Perich, quatre gegantons del barri de Sant Antoni de Barcelona -del mercat, sabeu?- En Mingo el carnisser, la Rosa la peixatera,  en Sisqet el mosso i l'Amador el llibreter de vell. També hi havia una colla de bastoners del Barri de Sants. Tots ballàvem al ritme dels bombos i melodies dels flabiols.
Després de ballar a la Plaça de la Vila els flabiolaires han tocat junts "Els Segadors", podeu veure-ho i escolatar-ho en un VIDEO CLICANT AQUÍ
Ha estat un dia assoleiat, però el flabiolaire va tenir una potent competència: el flabiovent. A veure que bufava més...Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada