dissabte, 10 d’agost del 2013

FOGUERES DE MONTSORIU REP ELS GEGANTS D'ARBÚCIES

Els carrers de la urbanització varen estar de festa durant dues hores.

10/07/2013 DAME – Ahir a la tarda els geganters i grallers d'Arbúcies varen assistir a la Festa Major de Fogueres de Montsoriu.

Un cop al local, el Ramon, el Juanjo i un altre company van procedir a treure el remolc del magatzem, enganxar-lo a la furgoneta del T.O.M., carregar els gegants i eixir.

Quan es va arribar, es va descarregar i va començar el pregó, seguit del Ramon que feu la presentació dels gegants.

Els geganters que van anar a la trobada foren; el Ramon Busquets, el Juan José i el Planesas. Sota del gegantó Llembrot, va haver-hi en tot moment el Pau.

La cercavila començà aproximadament a les 19h. Al principi només hi havien dos músics, J. Marzal i A. Mañé. J. Pujadas s'incorporà més tard.


La festa es va concloure amb un berenar a la 'plaça' de la urbanització, on donaren xocolata desfeta amb melindros.

TROBADA DE FESTA MAJOR 2013 

La festa reuneix més de mig centenar de persones

27/07/2013. QUIRZE. Els gegants del Barri dels Abells de Canet de Mar, amb en Martí i la Mercè, els de la Batllòria, de Breda, de Sant Esteve de Palautordera i de Sant Andreu de Llavaneres ens van acompanyar a la trobada d'aquest any. 

Durant la plantada hi havia més públic que altres vegades perquè coincidia amb l'assaig de Cadena humana per la independència /FOTOS). Despres de voltar pers carrers de la Vila i fer la ballada final vam fer un bon sopar al poli vell. 

Els de Canet ens varen obsequiar amb un  ball seguint la tonada de la cançó A COLLIR PEBROTS (escolta-la i mira el video clicant aquí) de la Trinca fent ballar en Martí i la Mercè que són un regal que el conegut tercert els hi van fer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada