divendres, 3 de juny del 2022

VOLS FORMAR PART DE LA COLLA GEGANTERA? EL 4 DE JUNY... PROVA-HO

El 4 de juny és el dia de l'Associacionisme Cultural, per això, i lligat amb la  continuïtat de  l'Associació de Geganters i Grallers d'Arbúcies, fem una crida a  fer de portadors de gegants i capgrossos. En el programa d'activitats dels 50 anys dels gegants Quirze i Julita convidem a tothom que vulgui a provar de portar gegants (adults) i gapgrosos (mainada i joves) que vingui a la Plaça de la Vila de 12 a 1 del migdia.

Has pensat mai formar part de la colla Gegantera?

Si hi ha poca gent a la colla, a vegades no es pot sortir amb tots els gegants, Si hi ha  molta gent a la colla, tot i que no tothom participi a totes les sortides, facilita els relleus. Va bé que hi hagi moltes persones disposades a portar gegants perquè tothom té diferents compromisos (activitats extraescolars dels fills, aficions esportives,...) i aleshores cadascú es pot apuntar a les sortides que pot.  Si moltes persones poden portar gegants, per exemple tres o quatre vegades l'any, quan s'ho poden combinar, fan que pugui haver-hi relleus. 

Apunta't a la colla amb el compromís que puguis assumir. No cal pagar quota, només donar el telèfon i un correu electrònic. És una activitat que es pot fer familiar i sempre comença o acaba amb un àpat. 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada