dissabte, 18 de març del 2017

EN QUIRZE I LA JULITA NECESSITEN GEGANTERS


Fa mesos que l’Associació de Geganters i Grallers d’Arbúcies fem crides per ser més a la colla que acompanya els gegants d’Arbúcies. Fa temps que en moltes sortides no hi ha prou portadors i en ocasions no hem pogut treure algun dels dos gegants o la Carboneta. També hem renunciat a sortides quan no s’ha garantit una presència mínima.  Amb el tema dels músics passa alguna cosa semblant.


Aquest any, no només no s’hi ha apuntat ningú, sinó al contrari, ha plegat gent que portava molts anys. Si estàvem a mínims, ara estem sota mínims. Fan falta urgentment persones portadores dels gegants i músics.  S’ha arribat a un moment crític que els que quedem hem hagut de plantejar no fer sortides i no fer la trobada de Festa Major.


La situació òptima seria ser moltes persones portadores per poder fer relleus. Quants més serem, més repartida quedarà la feina. Sempre hi ha qui no pot venir en una sortida, però si som molta colla no ha de ser problema. 


La presència dels gegants pels carrers d’Arbúcies i la Trobada de Festa Major només seran possibles si s'apunta més gent.  Per poc que pugueu animeu-vos. Molts ho vam fer quan teníem mainada petita. Ens ho vam plantejar com una activitat familiar. Tothom s’ha fet gran i els ritmes de vida canvien. Mantenir les tradicions necessita que noves  persones substitueixin les veteranes o almenys les ajudin.
Més informació aggarbucies@gmail.com o al tel.  653.130.244 (Ramon)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada