dijous, 18 de juny del 2020

GEGANTS D'ARBÚCIES CONFINATS 1

I finalment va venir el dia que el temps va permetre fer la "cercavila" confinada dalt de les camionetes i recorrent molts dels carrers de la Vila.
Més fotos clica a ÁLBUM
Foto JP

Foto Gemma S
Foto Gemma S

1 comentari:

  1. El dissabte, 13 de juny del 2020 els gegants d’Arbúcies varen anar per diferents carrers de la població amb mascaretes, carregats amb dues pickups de l’ajuntament: amb música variada en altaveus que ens els va cedir ‘el Vermell’.

    La rua anava iniciada per un cotxe de la Policia Local, darrere el Joan Planessas, seguit dels gegants amb els geganters i geganteres damunt les pickups, seguidament un altre cotxe amb més geganters; acabant la rua un segon cotxe patrulla i jo amb la bici.

    Va ser organitza’t per la Colla Gegantera, ajuntament, amb la col·laboració de Policia Local d’Arbúcies.

    Els gegants anaven amb unes mascaretes fetes per Cristina Planessas, degut a que no es podia fer la rua normal de sempre, es buscà una alternativa, la gent se’ls mirava des dels balcons de les cases tot aplaudint.

    La rua va començar a la placeta de Can Reus, tot seguit dels següents carrers: Francesc Camprodon; Estenedor direcció a Cal Sitra; Camp de l’Oliver; Pau Casals; Germana Cecília; Mossèn Anton Serras, direcció bassa de la Farga tirant per Segimon Folgueroles; Turó del Campament; Sant Jaume i Germana Assumpta; Havana i Sorrall; Pont; Estenedor direcció Joia del Montseny; Estenedor direcció Doctor Geli passant per la Galcerana; urbanització Pujals; la variant passant per davant el Bon Preu; els Països Catalans; passeig de Palacagüina fins el cantó de taller mecànic J. Riera (Can Puig), varem pujar a la urbanització La Plana; Carrer de Castell i s’acabà davant de Can Reus.

    ResponElimina